Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


Fuglsang terapi

​Sexolog, Parterapi ,samtaleterapi.

Lonnie Fuglsang  


Vores blog

En serie af oplysende indlæg

Vores seneste blogindlæg


Kys kys kys😘Kys kys kys😘

Kys signalerer samhørighed

KYS ! tungekys, og tantekys. Kys har mange former, og et kys kan betyder alt! Det lidenskabelige og kærlige kys mellem kærester ægtepar.

Et kys frigiver nemlig oxytocin, der er døbt kærlighedshormon, fordi det skaber følelsen af samhørighed, tillid og kærlighed mellem mennesker, når det frigives i hjernen i bestemte intimitetskabende situationer, for eksempel når der kysses.

GODT at vide .

Området omkring næsen og munden er rig på talgkirtler, der produceres små mængder olie, der udskilles via huden. Olien, der kaldes talg eller sebum, indeholder feromoner, der er et hormonelt signalstof.

Feromoner indeholder en masse informationer, som næsen opsnapper, når du kysser ham eller hende, der står over for dig. Feromonerne kan fortælle om vedkommende er sund og rask, og forskning på Oxford University har vist, at især kvinder ubevidst lægger mærke til mænds feromoner.

Er duften forskellig fra hendes egen, kan det være et tegn på at generne i det kyssende par er forskellige – og dermed er partnere et godt match, hvis man vil have et sundt barn.

Det er også med til, at vi ikke forelsker os i vores egne børn. (Da vi synes de lugter selv om de måske ikke gør det..)

Forskere har fundet ud af, at der er testosteron i mandens spyt, og at det aktiverer vores lystcenter i hjernen,«

Kys forstærker også ophidselse og intensitet under sex. Ved dybe kys udskiller vi endorfiner og feromoner, der knytter os tættere til hinanden.

Det kan derfor ses som en advarsel, hvis et par stopper med at kysse, da det betyder, at noget af deres kontakt til hinanden er forsvundet. Og kys er faktisk den aktivitet, der først forsvinder i mange langvarige forhold. Eller når parforholdet begynder at knage, eller når vi er sure på hinanden. Så stopper vi med at kysse.

Men det kunne faktisk hjælpe til at skabe samhørighed igen..

En god ting.

Kys er godt for helbredet, har flere internationale undersøgelser slået fast. Et kys sænker nemlig niveauet for stresshormonet kortisol i hjernen, ligesom et godt kys fra en, man holder af øger serotonin-niveauet.

Det første kys betyder meget og det husker man mere ind man husker første gang man har sex..

SÅ KYS KYS KYS 😘

( Så er et kys utroskab ?)

- Det kommer nok an på hvad det er for et kys...

Fuglsangterapi.dkVores første blogindlæg0